Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Royal & Rich - Producător cosmetice și parfumuri calitate premium

Despre noi

La Royal Rich și ne-am angajat să aducem produse cosmetice de înaltă calitate către clienții noștri. Produsele noastre sunt formulate cu grijă, conținând extracte și uleiuri esențiale pure obținute din plante selectate cu atenție, inspirate de virtuțile medicinei naturiste străvechi și aromoterapie.
Beneficiile utilizării constante a produselor noastre sunt multiple, de la regenerarea celulelor până la soluționarea problemelor dermatologice și ameliorarea afecțiunilor precum roșeața, pielea uscată și iritațiile. De asemenea, produsele noastre contribuie la eliminarea inflamațiilor, îmbunătățirea mobilității și calmarea durerii.
Misiunea noastră principală este să oferim clienților noștri produse de excepție, bazate pe rețete străvechi și extracte de plante benefice, care să răspundă unei game variate de probleme ale pielii.
Pe lângă gama noastră de produse cosmetice pentru ten, corp și păr, suntem mândri să vă prezentăm și o colecție exclusivă de parfumuri.
Aceste parfumuri sunt inspirate din arome orientale deosebite și se remarcă prin calități tehnice excepționale. Cu un siaj puternic și o persistență îndelungată, parfumurile Royal&Rich vă vor învălui într-un voal subtil de senzualitate și eleganță.
Toate parfumurile produse de noi sunt prezentate în ambalaje premium, reflectând atenția la detalii și calitate.

Pruduse autohtone - Fabrica Pitești

Fabricat în românia

Fabrica noastră de cosmetice, înființată în 2017, este echipată cu tehnologie de ultimă generație și condusă de o echipă de profesioniști dedicați, ceea ce garantează produse de cea mai înaltă calitate.

Gama noastră cuprinde seruri, creme și uleiuri esențiale pure, toate îmbogățite cu extracte unice din plante, vitamine și acizi grași esențiali.

Aceste produse sunt concepute pentru a vă ajuta să vă mențineți frumusețea și sănătatea în mod natural.

Tehnologii de top pentru Îngrijirea Pielii

Află mai multe

Suntem o companie dedicată îngrijirii pielii, cu o pasiune pentru inovație și cercetare. Ne mândrim cu utilizarea unor tehnologii de ultimă generație, care redefinesc standardele îngrijirii pielii. În plus, ne-am propus dezvoltarea de produse autohtone astfel că, producem cosmetice de înaltă calitate în fabrica noastră din Pitești, respectând cele mai exigente certificări europene pentru produsele noastre. În acest mod, ne asigurăm că oferim clienților noștri produse pentru îngrijirea pielii la standarde internaționale.

Ulei ozonat - tehnologie revoluționară

Una dintre caracteristicile deosebite care ne demarcă de alți producători este tehnologia inovatoare a uleiului ozonat pentru corp. Acest ulei reprezintă un pilon central în portofoliul nostru de produse și se evidențiază prin multiplele beneficii pe care le aduce sănătății și înfrumusețării.

Uleiul ozonat reprezintă o tehnologie revoluționară pentru îngrijirea corpului, cu multiple beneficii pentru sănătate și frumusețe.

Acest ulei are capacitatea de a stimula circulația sanguină, fortificând sistemul nervos, articulațiile și musculatura. De asemenea, catifelează și menține strălucirea pielii, calmează iritațiile și întârzie procesul de îmbătrânire.

Cu proprietăți antiinflamatorii, regenerative și antibacteriene, uleiul ozonat conține antioxidanți, beta-caroten și tocoferol, care combat inflamația locală a pielii. Acesta are capacitatea de a hidrata pielea uscată și îngroșată.

Caracteristicile uleiului ozonat includ creșterea absorbției compușilor activi din uleiurile esențiale, efect antiinflamator, stimularea proceselor imunologice și de reparare naturală, precum și un puternic efect antimicrobian.

Funcționând în armonie cu corpul, acest ulei oferă multiple beneficii pentru sănătatea pielii și a întregului organism, contribuind la menținerea frumuseții și a sănătății pe termen lung.

Gama exclusivă de cosmetice cu particule de aur

Suntem mândri să vă prezentăm gama noastră exclusivă de cosmetice pentru ten, care includ seruri și creme cu particule de aur. Folosirea aurului în produsele noastre cosmetice reflectă angajamentul nostru față de excelența în îngrijirea pielii.

Aurul are o istorie bogată în utilizarea sa în cosmetice, iar beneficiile sale sunt bine documentate. Această substanță nobilă este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiîmbătrânire, care ajută la reducerea ridurilor și la păstrarea unui ten tânăr și luminos.

Particulele de aur din produsele noastre acționează ca un stimulent pentru circulația sanguină, ajutând la hrănirea profundă a pielii și la revitalizarea acesteia. Acest lucru duce la o îmbunătățire a fermității și elasticității tenului, lăsându-l să strălucească de sănătate și vitalitate.

Aurul are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, ceea ce îl face benefic pentru calmarea iritațiilor și pentru tratarea problemelor dermatologice minore.

La Royal & Rich, utilizăm aurul în cosmeticele noastre pentru a oferi clienților noștri o experiență de înfrumusețare de excepție.

Clienții noștri pot beneficia de toate aceste proprietăți minunate ale aurului în fiecare aplicare, contribuind astfel la menținerea și îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii lor.

Săruri și minerale din marea moartă -Beneficii

Gama noastră de produse de îngrijire cu minerale de la Marea Moartă este o gamă concepută pentru a adresa diverse probleme ale pielii, inclusiv psoriazisul.

Aceste produse sunt formulate astfel încât să puteți profita la maxim de proprietățile unice ale mineralelor și ale altor ingrediente naturale, oferind multiple beneficii pielii.

Beneficiile includ capacitatea de a calma pielea iritată, reducerea mâncărimei și a roșeții, precum și promovarea regenerării pielii aspre și afectate.

Mineralele de la Marea Moartă, împreună cu alte ingrediente naturale, contribuie la îmbunătățirea aspectului general al pielii, conferindu-i un aspect sănătos și strălucitor.

Această gamă de produse este creată pentru a spori rezistența pielii la infecții, având efecte antiinflamatorii și cicatrizante. Mai mult decât atât, utilizarea regulată a acestor produse ajută la menținerea hidratării pielii, ceea ce contribuie la menținerea acesteia fermă și suplă.

La Royal & Rich, ne concentrăm pe dezvoltarea de produse de cea mai înaltă calitate care să răspundă unor probleme complexe ale pielii. În acest sens, utilizarea mineralelor de la Marea Moartă în această gamă reprezintă unul dintre aspectele care ne diferențiază și ne permite să oferim soluții eficiente pentru îngrijirea pielii, indiferent de tipul sau problema acesteia.

Produse autohtone - Fabrica Royal & Rich Pitești

Fabricat în românia

Produse autohtone - Fabrica Royal & Rich Pitești

Fabricat în românia

Produse autohtone - Fabrica Royal & Rich Pitești

Fabricat în românia

Produse autohtone - Fabrica Royal & Rich Pitești

Fabricat În românia

Produse autohtone - Fabrica Royal & Rich Pitești

Fabricat în românia

Blog posts

Ingrediente-naturale-eficiente-pentru-ngrijirea-tenului-gras  RoyalRichRO
ten gras

Ingrediente naturale eficiente pentru ]ngrijirea tenului gras

Îngrijirea tenului gras poate fi o provocare, deoarece necesită un echilibru delicat între controlul excesului de sebum și menținerea hidratării necesare pentru a preveni uscarea și iritarea pielii...

Află mai multe
Îngrijirea-tenului-sensibil-Sfaturi-și-trucuri-pentru-a-evita-iritațiile  RoyalRichRO
ten sensibil

Îngrijirea tenului sensibil: Sfaturi și trucuri pentru a evita iritațiile

Tenul sensibil este o afecțiune comună, care poate afecta orice tip de piele, fie că este uscată, mixtă sau grasă. Acest tip de ten se caracterizează printr-o reacție exagerată la diverși factori e...

Află mai multe
Untul-de-shea-Ingredientul-minune-pentru-o-piele-hrănită-și-strălucitoare  RoyalRichRO
unt de shea

Untul de shea: Ingredientul minune pentru o piele hrănită și strălucitoare

Ai observat vreodată cât de des întâlnești untul de shea printre ingredientele produselor de îngrijire corporală? Această popularitate nu este întâmplătoare. Untul de shea este renumit pentru propr...

Află mai multe